返回列表 發帖
誠意替康城學生補習數學!!
專門教授歌唱技巧!!
有意可whatsapp: (電話請按此 xxxxxx)

專門教授歌唱技巧!!

專門教授歌唱技巧!!

我問咗保安部,窗台上的是結構牆!
我個單位,不可以拆!
fujiwara 發表於 2010-10-12 13:52

LA and RD are not the same then!
Anyway all alterations will need to be approved so we are 'safe'.

今日卒之揀曬全屋d牆紙啦!

fjbaby, 你幅特色牆好靚. 你搵design house 定自己 design 再搵 cfu 做  ??

我之前都想咁做(特色牆 + 暗門) , 不過太貴, 都係簡簡單單~~

post 多d相分享~~ 等緊你 d furntiure 相~~

係隱形房門, 所以唔覺. 個幅牆冇用地脚綫, 拆左.
fjbaby 發表於 2010-10-11 17:52

係自己設計再搵 cfu 做. 幅牆共20呎,連工包料價錢每橫呎約7百幾蚊, 我自己就覺得價錢ok lor, 因打過吓價, 出面有d公司收千一二/呎咁相下.

fjbaby, 你幅特色牆好靚. 你搵design house 定自己 design 再搵 cfu 做  ??

我之前都想咁做(特色牆 + 暗門) , 不過太貴, 都係簡簡單單~~

post 多d相分享~~ 等緊你 d furntiure 相~~

...
alexs 發表於 13/10/2010 01:02 PM

係自己設計再搵 cfu 做. 幅牆共20呎,連工包料價錢每橫呎約7百幾蚊, 我自己就覺得價錢ok lor, 因打過吓價, 出面有d公司收千一二/呎咁相下.

fjbaby 發表於 2010-10-13 13:32

Good Price:

你就係無地腳線,所以度門唔多覺。

48# YPChan

including paint, but he only do painting.  around HK$25,000 for my flat.
Happy Day

...
alexs 發表於 13/10/2010 01:02 PM

睇住3d圖先啦!